• Dolar
    Dolar 0.00 %
  • Euro
    Euro 0.00 %
  • Gram Altın
    Gram 0.00 %
  • Çeyrek Altın
    Çeyrek 0.00 %
  • Bitcoin
    Bitcoin 0.00 %
  • Ethereum
    Ethereum 0.00 %

TÜRKİYE’NİN İLK DİJİTAL MİTİNGİ KONYA’DA GERÇEKLEŞTİRİLDİ!


TÜRKİYE’NİN İLK DİJİTAL MİTİNGİ KONYA’DA GERÇEKLEŞTİRİLDİ!
12 Mayıs 2023, 16:20

 

Ak Parti Konya Milletvekili Adayı Mehmet Baykan, Facebook, Instagram, Youtube, Twitter mecralarından sağlanan eş zamanlı canlı yayınla Türkiye’nin ilk dijital mitingini gerçekleştirdi! 

Seçimlere günler kala gençlerle ve vatandaşlarla buluşmaya devam eden Baykan, Türkiye’de bir ilki gerçekleştirerek, dijital mitingle gençlere hitap etti. Mevlana Meydanı’ndan yapılan; Facebook, Twitter, Instagram ve Youtube mecralarından yayınlanan dijital mitingi yaklaşık 5865 kişi canlı takip etti.

Bu sadece Cumhurbaşkanlığı seçimi değil

Sözlerine Arif Nihat Asya’nın “Konya Mevlana Demek” şiiri ile başlayan ve devamında 14 Mayıs seçimlerine değinen Baykan, bu sadece Cumhurbaşkanlığı seçimi değil. Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan ve Sayın Kılıçdaroğlu arasında geçecek bir seçim değil. Eğer öyle olsaydı, dozunu giderek artıran Avrupa ve Amerika medyasının Cumhurbaşkanımıza cephe aldığına şahit olabilir miydik? Eğer öyle olsaydı PKK liderlerinin her gün açıklamaları yayınlanabilir miydi? Ayrıca siyasi uzantılarının kirli pazarlıklarını görebilir miydik dedi.

Halkımız her şeyin farkında

Ramazan Ayı’ndan beri sahada seçim çalışmalarını yürüttüğünü, kapı kapı, sokak sokak gezerek Konyalılara ulaştığını dile getiren Mehmet Baykan sözlerine şu şekilde devam etti: halkımız her şeyin farkında. Kararsız bir kesim vardı ancak tüm Ak Parti teşkilatımızın özverili çalışmaları ve diğer partilerin tutumu nedeniyle kararsız seçmenin Ak Parti’ye yöneldiğini belirtti.

Cumhurbaşkanımız, yaptığı icraatlarla çığır açmıştır

Kurulduğu günden bu yana 6 kez genel seçimlere giren ve 7. Seçimden de galip olarak çıkacak olan Ak Parti’nin milletin gönlünde yegâne bir yere sahip olduğunun altını çizen Baykan, sözlerine şunları ekledi: Cumhurbaşkanımız, kazandırdığı eserler ve gönüllere dokunma anlayışıyla Türk Siyasetine yön vermiştir. Bu başarının mimarı elbette ki Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan’dır. Yaptığı her icraatla çığır açan Cumhurbaşkanımız; Karadeniz gazı, Gabar’da petrol, Kızılelma, Kaan, TCG Anadolu, İHA, SİHA, Altay Tankı, TOGG gibi bundan 20 yıl önce yapılması hayal dahi edilemeyecek projeleri bugün sonuçlandırmış ve ülkemizin hizmetine sunmuştur. dedi.

Konya yatırımlarla yıldızı parlayan bir şehir

Ak Parti hükümetleri döneminde 80 yılda yapılmayan hizmetin, son 20 yıla sığdırıldığını, Türkiye’nin hızlı bir büyüme trendine girdiğini dile getiren Mehmet Baykan; son 20 yılda adeta şahlanış dönemini yaşıyoruz. Ülkemizin gözbebeği Konya’mız da büyüyen gelişen şehirlerin başını çekiyor dedi. Sözlerine şu ifadeleri de ekleyen Baykan, Konya’mızda tarımdan işgücüne, spordan sanata, sanayi yatırımlarından ihracata neredeyse her alanda yapılan büyük yatırımlar meyvesini katbekat verdi. Sanayimiz gelişti, tarımsal üretimimiz arttı, gençlik ve sportif faaliyetlerimizle sayısız başarılarımız oldu. Bu yatırımlarla Konya’mız yıldızı parlayan bir şehir haline geldi şeklinde ifadelerde bulundu.

Türkiye Yüzyılı Konya’nın Yüzyılı olacak

Türkiye yüzyılı Konya’nın yüzyılı olacak diyen Mehmet Baykan şunları aktardı: Son 20 yıldır sadece Türkiye’miz değil, Konya’mız da büyük bir gelişme kaydetti. Ancak bizim durmaya niyetimiz yok. Sizlerden aldığımız enerji ve ilhamla Konya’nın çehresini değiştireceğiz. Sanayiden ulaşıma, gençlik yatırımlarından sportif faaliyetlerine “Gençlerin Şehri Konya’ yı” yerel yönetimlerimiz ile birlikte atacağımız adımlarla daha çok gençleştireceğiz.

Uzun yıllara dayanan Spor Genel Müdürlüğü görevi boyunca gençlerle iç içe olduğunu, gençleri yakından tanıdığını dile getiren Baykan, Konya’nın bir evladı, gençlerin abisi olarak sizleri çok iyi anlıyorum. İsteklerinizi, beklentilerinizi biliyorum. Sizlerle her zaman diyalog halinde olmaya, sizi dinlemeye, içinizden biri olmaya devam edeceğim dedi.

Trendler değişiyor

Konuşmalarında değişen trenlere değinen, trendleri yakından takip ettiğini dile getiren Mehmet Baykan sözlerine şu şekilde devam etti: Sevgili genç kardeşlerim; dünya değişiyor, trendler değişiyor, iletişim biçimlerimiz değişiyor. Bu değişim bizim de değişmemizi, çağa ayak uydurmamızı söylüyor. İnsan değişime ayak uydurduğu sürece gençtir. Biz bu değişime ayak uyduruyor, her zaman genç kalıyoruz. Gençlerle diyaloğunun her zaman devam edeceğini ifade eden Baykan, yeni çağın trendinin dijital dünya olduğunu dile getirirken, Biz buradan uzak olamayız, gençlerimizden uzak kalamayız, sık sık bu buluşmaları yapacağız dedi.

Hemşerilerimizle bağımız daha da güçlenecek.

Spor Genel Müdürlüğü görevi boyunca Konya ile bağını koparmadığını, her hafta sonu Konya’yı ziyaret ettiğini belirten Mehmet Baykan, Milletvekilliği döneminde hemşerileriyle bağını daha da güçlendireceğini ifade etti.

Yayının tekrarını youtube.com/mehbaykan hesabından izleyebilirsiniz.


 

Genel Haberleri

  • Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanlığı Daire Başkanı Sultan Rauf Oğuz'un, Türk İnternet Medya Birliği (TİMBİR) ve Birlik Haber Ajansı'na (BHA) Ziyareti
  • HAVELSAN'dan Kamikaze İnsansız Deniz Aracı: ÇAKA
  • Psikolog Şilan İMAL Kimdir?
  • Türk Profesörün Buluşu Felçli Hastalara Umut Oldu
  • BioNTech aşısıyla ilgili suç duyurusu: yan etkilerin açığa çıkması istendi
  • ATO Başkan Yardımcısı Yılmaz İsrail’deki Su Zirvesinde Konuşacak
  • Şanlıurfa’da Neler Yaşandı; İşte Kupa Töreninin Perde Arkası
  • Gençlik ve Spor Bakanlığında Devir Teslim Töreni
  • TABA-AmCham Kamu İlişkileri Direktörlüğüne Avukat Meltem Banko Getirildi

Copyright 2023 Haber Günüm, Tüm Hakları Saklıdır